Куди в простій кулінарії і без лінивих вареників) Для того шоб їх приготувати не треба бути людиною з кулінарною освітою, навіть людина з двома лівимим руками, я думаю, зможе їх приготувати. Отже, для приготування нам потрібно буде 400 г однорідного сиру, 1 яйце, 3-4 повних ст. ложки борошна, цукор за смаком, сіль і окремо борошно для підсипання. Саме приготування теж не дуже складне. Спочатку розминаємо сир з цукром, коли трохи розім'яли додаєм яйце і продовжуєм ті ж рухи і далі, потім додаєм трохи борошна і перетворюєм це все в тісто. Посипаєм робочу поверхню борошном, а з тіста робим ковбаску. Кобаску нарізаєм невеликими шматоками, або великими, кому як пасує.З шматочків робим кружечки з виямкою в центрі, це для того шоб в готовому вигляді там затримувалось масло або сметана, залежить хто з чим їстиме. Далі ці кружечки закидаємо в кастрюлю з киплячою, обов'язково посоленою водою і варимо до повної готовності, а це приблизно дві-три хвилини. Готові вареники витягуємо з каструлі шумівкою, кидаєм на тарілку, поливаєм маслом або сметаною і все можем приступати до трапези. Такі вареники сподобаються і дорослим і дітям. Смачного!!!Кулінарний блог для тих хто багато працює, і не має часу для приготвання якихось кулінарних шедеврів, або кому просто впадло видумувати і готувати, але їсти Мівіну - не варіант.
понеділок, 11 лютого 2019 р.
Ліниві вареники
Куди в простій кулінарії і без лінивих вареників) Для того шоб їх приготувати не треба бути людиною з кулінарною освітою, навіть людина з двома лівимим руками, я думаю, зможе їх приготувати. Отже, для приготування нам потрібно буде 400 г однорідного сиру, 1 яйце, 3-4 повних ст. ложки борошна, цукор за смаком, сіль і окремо борошно для підсипання. Саме приготування теж не дуже складне. Спочатку розминаємо сир з цукром, коли трохи розім'яли додаєм яйце і продовжуєм ті ж рухи і далі, потім додаєм трохи борошна і перетворюєм це все в тісто. Посипаєм робочу поверхню борошном, а з тіста робим ковбаску. Кобаску нарізаєм невеликими шматоками, або великими, кому як пасує.З шматочків робим кружечки з виямкою в центрі, це для того шоб в готовому вигляді там затримувалось масло або сметана, залежить хто з чим їстиме. Далі ці кружечки закидаємо в кастрюлю з киплячою, обов'язково посоленою водою і варимо до повної готовності, а це приблизно дві-три хвилини. Готові вареники витягуємо з каструлі шумівкою, кидаєм на тарілку, поливаєм маслом або сметаною і все можем приступати до трапези. Такі вареники сподобаються і дорослим і дітям. Смачного!!!
Мітки:
ліниві вареники
Звичайний, як і всі молодик, який працює і не завжди находить час на приготування їжі, але їсти любить, тому викручується як може)))
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар