суботу, 18 травня 2019 р.

Простий рецепт вівсяного печива

Доброго дня! Сьогодні хочу написати рецепт вівсяного печива. Про користь вівсяного печива й згадувати не потрібно. Розповідають, коли римляни прийшли в Британію, то змогли підкорити англійців, але не шотландців. Почали жартувати: "В Англії овес їдять коні, а в Шотландії – люди". На що шотландці відповідали: "Тому Англія славиться сильними і здоровими кіньми, а Шотландія – людьми". Тож, якщо хочете порадувати своїх домочадців якимось смаколиком, та ще й корисним? Будь ласка, ось вам простий рецепт смачнезного печива :)
Для приготування нам потрібні будуть наступні інградієнти: вівсяні пластівці - 150 гр, борошно пшеничне - 150 гр, цукор - 150 гр, яйце - 1 шт., мед - 30 гр, масло - 100 гр, кориця - пів чайної ложки, розпушувач тіста - пів чайної ложки, сіль - чверть чайної ложки.
Переходимо до приготування. Яйце розтираємо з цукром до побіління. Додаємо мед, порізане на шматочки масло і продовжуємо розтирати до однорідності. Далі до борошна додаємо сіль, корицю (щоб вівсяне печиво було особливо ароматним) і розпушувач, все перемішуємо або просіюємо разом, щоб випічка не мала зайвих грудочок. До яєчної суміші додаємо борошняну і вівсяні пластівці, замішуємо тісто на домашнє вівсяне печиво і кладемо в холод на 1 год. З тіста формуємо невеличкі палянички – майбутнє печиво, викладаємо на деко, застелене папером для випікання, на відстані 1 см одну від одної. Випікаємо15 хв при температурі 180 градусів. Готовий смаколик знімаємо з дека, поки теплий. Ось так просто і дуже швидко ми проготували наше печиво. Всім смачного і гарного дня!!!

P/S Підписуйтесь та пишіть в коментарях які рецепти Ви ще хотіли б тут побачити та прочитати!!!)))

Немає коментарів:

Дописати коментар