пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Японський гарнір з рису

Доброго дня! Сьогодні з Вами поговорим про страви з рису. Рис - це самий популярний і поширений продукт у всьому світі, так як страви з цього продукту можна зустріти у кулінарних рецептах країн всього світу.
Приготуєм з Вами сьогодні японський гарнір з рису. Для цього рецепту нам потрібно буде 2 курячих яйця, 1 склянка рисової крупи, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки соєвого соусу, зелена цибуля, 2 ст. ложки води.
Рис ретельно промиваєм, після цього заливаєм водою, чекаєм закипання води і ще хвилин з 20 варим під кришкою на мінімальному вогні. Паралельно обсмажуєм зелену цибульку. Додаєм яйця, солим, і збиваєм поки яйця не утворять дрібні грудочки. Додаєм на сковорідку варений рис, соєвий соус і ретельно перемішуєм. Такий гарнір підходить як до страв з м'яса, риби та інших морепродуктів, кому шо смакує). Приготування не займає багато часу і не потрібно неабияких продуктів. Всім смачного і гарного дня!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар