понеділок, 25 лютого 2019 р.

Сирники в духовці на сніданок

Доброго дня! Сьогодні з Вами знов поговоримо про сніданок.  А приготуємо з Вами смачні сирнички, запечені в духовці, які нададуть Вам сили та енергії на весь день.)
Для приготування нам потрібні будуть наступні інградієнти: 0.5 кг сиру, 1-2 курячих яйця,  3-4 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки манної крупи, 2 ст. ложки борошна, 0.5 чайної ложки солі, 0.5 чайної ложки соди, ваніль, та невелика кількість олії для змазування деко.
Тепер перейдемо до приготування. Сир перетираємо з цукром, ваніллю, сіллю і водою. Додаємо яйця і все ретельно перемішуємо. Додаємо манку і борошно і продовжуєм перемішувати до стану однорідного тіста. З даного тіста, мокрими руками, формуємо кульки, трішки розплющуємо, і викладаємо гарненько на деко так шоб вони не торкалися один до одного. Але при випіканні є ймовірність того що сир розтечеться, особливо якщо використовувати мокрий сир. Тому рекомендую використовувати формочки для випікання, тоді точно все вийде. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці, приблизно 30 хв, сирнички повинні стати апетитно золотистими і неймовірно ароматними. Як бачите це доволі просто і не займає багато часу і саме головне що це неймовірно смачно. Таким сніданком, я думаю, залюбки поласують і дорослі і діти, так би мовити, страва для сімейного сніданку). Всім смачного і гарного дня!!!

P.S Підписутесь і коментуйте!!!)))

2 коментарі: