суботу, 23 лютого 2019 р.

Паста "Карбонара"

Доброго дня! Сьогодні з Вами знов поговоримо про італійську кухню, а саме про пасту Карбонара. Це дуже смачний і ситний обід, який швидко готується. Але для приготування цієї страви знадобиться якісна італійська паста (макарони) з твердих сортів пшениці, так як неякісна паста може розваритися і все буде вже не так смачно і естетично.
Для приготування нам знадобляться такі інградієнти: спагетті 200-300 гр, бекон - 100 гр, жовтки - 4 шт., вершки - 100 мл, тертий пармезан - 100 гр(якщо нема то можна впринципі замінити будь-яким твердим сиром), часник - 1-2 зубчики, 2 гілочки петрушки, сіль, перець за смаком.
Переходимо до приготуваня. Беокон нарізаємо дрібними шматочками. Наливаємо в сковорідку олію(в ідеалі оливкову), підсмажуємо бекон на середньому вогні.  Далі варимо макарони, дістаємо їх з каструлі за одну хвилину вказану на упаковці, шоб були такі трішки недоварені. Змішуємо далі вершки або молоко з яйцями, солимо, перчимо за смаком і збиваємо це все вінчиком. В кінці до цього додаєм потертий пармезан. Забираємо з сковорідки бекон і в цьому самому жирі піджарити дрібно порізаний часник. Далі до часнику висипаєм макарони і все перемішуємо не виключаючи вогонь. Прибираємо сковороду з плити, додаємо яйця і енергійно перемішуємо, щоб яйця згорнулися. В кінці додаєм бекон, солимо, перчимо  за смаком. Подавати на стіл рекомендується посипавши тертим пармезаном і прикрасивши листочками петрушки. Всім смачного і гарного дня!!!

P.S. Підписуйтесь і коментуйте!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар