середа, 13 лютого 2019 р.

Гречаники


Сьогодні будем готувати з Вами гречаники, адже гречка доволі смана і поживна крупа. Зробим гречаники з фаршем і в томатному соусі. І для цього рецепту нам знадобиться: 1 склянка гречки, 700 грам м'ясного фаршу, 1 яйце, 2 цибулини, морквина, томатний соус або паста - 1 склянка, спеції та зелень, рослинне масло на якому смажитимемо наші гречаники.
Варимо гречку зичайним способом. Одну цибулину дрібно ріжемо і засипаємо в миску, додаємо туди яйце, фарш, все це солимо, перчимо і додаємо спеції, кому як смакує. Згодом висипаємо туди охолоджену гречку, все це ще раз добряче вимішуємо. Далі ліпимо котлетки і обсмажуєм їх на сковорідці, яку змащуєм рослинним маслом. Для соусу цибулину ріжемо півкільцями, моркву трем на терці. Обсмажуєм цибулю і моркву до того поки цибуля не стане золотистою і додаєм томатну пасту. Додаєм трохи оди і тушкуєм пару хвилин. Викладаєм готові котлети в соус і залишаєм на 15 хв на слабкому вогні закритих кришкою. Коли подаватимете настіл рекомендую посипати зеленню для надання естетичності. От так просто і швидко можна зробити страву як для себе так і порадувати гостей.

Всім смачного!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар