Для любителів піци сьогодні найшов ше один варіант. Але він відрізняється від стандартної піци тим що замість тіста ми будем використовувати картопляну основу.Отже, для приготування основи нам буде потрібно: картопля 500 гр., 1 яйце, 1 стакан борошна, сіль і перець кому скільки пасує, 1 чайна ложка сушеного часнику, орегано 1 чайна ложка, і пів чайної ложки паприки. І для начинки ми візьмемо 50 гр кетчупу, два зубчики часнику, сир моцарелла 150 гр, 20 грам сиру пармезан, цибуля ріпчата 1 шт., 6 помідорів черрі, ковбаса або шинка, або сосиски (хто на шо багатий) - 80 гр і базилік за смаком, мені він не смакує тому обхожусь без нього.
Приступаємо до приготуваня. Натираємо картоплю на крупній терці і кладем в холодну воду, промиваєм в холодній воді шоб не було багато крохмалю. Додаєм до картоплі яйце, сіль, перець, спеції, додаєм борошно і все гарненько перемішуєм до однорідної маси. Далі це тісто обсмажуєм на сковорідці, розклавши його рівним слоєм, але не забуваєм змастити сковоріду спочатку рслинним маслом. Обсмажуєм осоу з одного боку, накривши сковорідку кришкою, 4-5 хв. Потім перевертаєм і обсмажуєм інший бік так само 4-5 хв.Далі обсмажену осноу викладаєм прямо на деко. яке теж не забуваєм змастити рослинним маслом.
Переходим до начинки. Натираєм сир на терці. Прямо в кетчуп натираємо часник, додаємо орегано, трохи перцю і це все перемішуємо і таким чином ми отримуємо соусдля нашої піци. Далі тоненькими кільцями нарізаємо цибулю і помідори чері ріжем просто наполовину.
Переходим до формування піци. На основу накладаєм соус і рівномірно його розмащуєм. Зерху накладаєм сир, але не весь, і на сир кладем цибулю. Викладаємо ковбасу, помідори. сир моцареллу і пармезан який залишився. Те що вийшло відправляємо в розігріту духовку до 220 С, приблизно на 10-15 хв. Готову піцу можна посипати орегано, або італійськими травами, але то же на любителя. От так не за дуже довгий період часу в нас вийшла незвичайна, а саме головне смачна піца. Всім смачного!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар