четвер, 23 травня 2019 р.

Салат з пекінською капустою і курячою грудкою

Доброго дня! Сьогодні ми з Вами приготуємо салат з пекінською капустою і курячою грудкою. Цей салат виділяється на тлі звичних капустяно-майонезних салатів, по-перше, заправкою з масла і гірчиці, а по-друге, солодкою грушею, яка тільки підкреслює смак м’яса і пекінської капусти. Завдяки таким смаковими поєднаннями салат здивує багатьох гурманів.
Для приготування нам потрібні будуть наступні інградієнти: 
- 300 гр пекінської капусти;
- 300 гр підкопченої курячої грудки;
- 1 велика груша;
- 55 гр волоських горіхів;
- 60-75 мл рослинного масла;
- 10 гр французької гірчиці;
- мікс перців і сіль додаються за смаком.
Переходимо до приготування. Овочі, м'ясо і грушу ріжемо тоненькою соломкою. Горіхи рубаєм на невеликі шматочки. Для соусу змішуємо рослинне масло і французьку гірчиці і за бажанням можете поперчити(тут все просто). Далі підготовлені продукти змішуємо і заправляємо соусом.Ось так просто і швидко наш салат з пекінської капусти готовий для подачі на стіл.
Всім смачного і гарного дня!!!   

P/S Підписуйтесь та пишіть в коментарях які рецепти ви ще б хотіли прочитати!!!)))


Немає коментарів:

Дописати коментар