четвер, 26 вересня 2019 р.

Риба на пару в мультиварці

Доброго дня! Нещодавно в мене дома з'явилася така чудо штука, як мультиварка. Я не знав шо так тішитумуся якійсь речі з кухонного приладдя, але тішився як мала дитина після того як зрозумів як мультиварка зпрощує життя. Засипав інградієнти поставив таймер на певну годину і вуаля приходиш додому з роботи і тебе чекає гаряча вечеря, не життя а казка.
Першим шо я спробував приготувати після придбання мультиварки, це риба на пару. Скажу так, ніколи не любив готувати рибу, так як з нею багато волокіти, але тут я зрозумів шо все просто і на диво смачно, хоча я не великий прихильник рибних страв. Але не будемо зупинятися на моїх смаках і перейдемо беспосередньо до приготування. Для цього нам потрібна буде мультиварка з функцією пароварки.
Для приготування нам потрібні будуть наступні інградієнти: філе білої риби, спеції для риби, пів лимона, сіль за смаком, 1-2 морквини, 1 цибуля, стебла зеленого окропу, вода.
Півтора стакану води заливаємо в чашу мультиварки. Зверху чаші встановлюємо спеціальну "корзинку", я б її так назвав, для приготування страв на пару. Стебла окропу ламаємо і кладемо на дно цієї корзини. Рибу можна брати будь-яку, яка Вам смакує. Добре промиваємо і ріжемо на шматочки, посипаємо будь-якими приправами для риби, солимо, поливаємо лимонним соком і відправляємо це все в "корзинку". Зверху кладемо порізану напівкільцями цибулю і кільцями порізану моркву, можна перемішати а можна залишити так. Закриваємо мультиварку вибираємо програму "на пару" і чекаємо поки страва приготується, за цей час можна почитати, подивитися серію улюбленого серіалу і т.д. Готову рибу викладаємо на салатний листок і подаємо зі свіжими овочами, в мому випадку це були огірки. Надіюсь ця страва знайде своїх прихильників. Всім смачного і гарного дня!!!



P.S. Підписуйтесь, коментуйте чи сподобався Вам рецепт і чи писати далі про якісь цікаві страви в мультиварці. 

1 коментар:

  1. Интересно попробовать будет, выглядит вроде как элементарно и много времени не отннимет)

    ВідповістиВидалити