Для приготування нам потрібні будуть наступні продукти:
- Аджика: 2 ст. л.
- Кабачок: 500 г
- Капуста броколі: 120 г
- Ковбаса салямі : 100
- Цибуля ріпчаста: 2 шт.
- Оливкова олія рафінована: 100 мл
- Пшенична мука: 300 г
- Петрушка свіжа: 1 пучок
- Розпушувач: 1 ч.л.
- Цукор : 2 ч. л.
- Сіль: 1 щіпка
- Сир Пармезан : 100 г
- Кріп свіжий: 1 пучок
- Яйця курячі: 5 шт.
Беремо цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. Далі обсмажуємо на оливковій олії до прозорості. Далі також кубиками нарізаємо ковбасу. Беремо броколі, миємо, відділяємо лише верхівку і подрібнюємо. Натераємо дрібно сир і також на великій терці подрібнюємо кабачок. Далі беремо яйця і збиваємо за допомогою міксера. Далі просіваємо муку, туди додаєм розпушувач, сіль, цукор і все це мішаємо. До цієї суміші додаємо тертий сир, ковбасу, виливаємо збиті яйця, кабачки, броколі і підсмажену цибулю.Перемішуєм це все до однорідної маси. Також додаєм аджику, порізану зелень і оливкову олію і все це ще раз перемішуємо до однорідного стану. Змащуєм форму олією, отриману суміш рівномірно розприділяєм по формі і відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо 30-40 хв при температурі 180°C. Після приготування даєм трішки страві остигнути, виймаємо з форми і можемо подавати до столу.
Всім смачного і гарного дня!!!
P/S Підписуйтесь та пишіть в коментарях які рецепти ви ще б хотіли прочитати!!!)))
Немає коментарів:
Дописати коментар