середу, 20 лютого 2019 р.

Класичний сирний крем-суп

Сьогодні поговоримо з Вами трішки про французьку кухню, а саме мова піде про приготування сирного крем супу, як ви здогадалися із заголовку. Для приготування цієї страви нам потрібні будуть наступні інградієнти: курка - 400 гр, 5 картоплин середнього розміру, 1 шт. цибуля-порей, морква - 5 шт., 400 гр сиру, зелень, спеції, сухарики, сіль - це все за смаком.
Отже, розпочнемо ми з варіння бульйону. Для цього в каструлю поміщаємо м'ясо, картоплю, цибулю та моркву.В кінці приготування бульйону витягуємо курку, охолоджуємо і рубаємо на дрібні шматки. Овочі які варилися в бульйоні подрібнюємо блендером.Отриману масу ставимо на вогонь, додаємо сир, чекаємо поки він розплавиться. Перемішуємо суміш. Додаємо курку, сіль та приправи. До столу несемо з грінками та посипавши зеленню. Так як це калорійна їжа, то для тих хто хоче зменшити калорії, рекомендую варити на воді. Але думаю що все ж на бульйоні смачніше. Всім смачного!!!

Не стидаємось, коментуємо та підписуємось)  Всім гарного дня!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар