пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Картопляні зрази з фаршем.

Картопля є невід'ємною частиною раціону усіх людей і у всіх куточках світу. З цього корнеплоду можна приготувати безліч страв. Ми з Вами сьогодні поговоримо про картопляні зрази з фаршем. Дуже смачна і поживна страва як на мене.
Для приготування цієї страви нам потрібні будуть наступні інградієнти: картопля - 500 гр, цибуля ріпчата - 30 гр, 1 яйце, 2 ст. ложки борошна, фарш м'ясний - 200 гр.
Переходимо до приготування. Відварюємо картоплю, перед тим її ретельно помивши. Після того як зварили картоплю, мнем її і додаєм туди яйце і гарненько перемішуєм. Далі готуємо фарш. Дрібними кубиками нарізаємо цибулю і перемішуємо з фаршем так щоб цибуля рівномірно розприділилась. Викладаєм наш фарш на розігріту сковороду та обсмажуєм 10 хв на мінімальному вогні до готовності. Беремо картопляне пюре і робимо з нього невеликі коржики, робимо в коржиках посередині заглиблення і накладаємо туди фарш. Краї коржика зліплюємо разом. Переходимо безпосередньо до приготування. На розігріту сковороду наливаємо небагато олії  і обсмажуємо зрази з двох сторін на повільному вогні. Подавати рекомендую з сметаною прикрасивши зеленню. Всім смачного!!!

P/S Підписуйтесь і коментуйте! Гарного Вам дня!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар