четвер, 21 березня 2019 р.

Дуже смачні млинці на сніданок

Доброго дня! Сьогодні ми з Вами приготуємо дуже швидкий та смачний сніданок, який сподобається як дорослими так і дітям. І готується буквально за декілька хвилин. Це будуть млинці, а моя бабця називала їх оладками.)
Для їх приготування нам будуть потрібні: 2 яйця, 1 ст. ложка рослинної олії, цукор 3 ст. ложки, 250 гр молока, сіль, ванілін за бажанням, розпушувач 1 ч. ложка, борошно - 250-300 гр, мед - за бажанням.
Переходимо до приготування. До яєць додаємо цукор за смаком, трошки солі і ретельно це все збиваємо. Сюди додаємо молоко, рослинне масло, розпушувач і борошно. Все добре перемішуємо. Ось і все наше тісто для оладок готове. Беремо тепер сковороду, змащуємо олією і по центру виливаємо наш млинець. Смажимо на середньому вогні до появи пухирців, перевертаємо на іншу сторону і ще дві хвилини смажимо і все готово. готові млинці можна полити зверху медом, але це вже як кому смакує. Готуються вони дуже швидко і просто. Такі млинці стануть відмінним варіантом сніданку для всієї родини зранку. Всім смачного!!!

P/S Підписуйтесь та коментуйте! Всім гарного дня!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар